Spoštovani starši,

s ponedeljkom vstopajo v našo šolo ponovno vsi učenci. Ob tem bodo na šoli seveda veljali strogi higienski ukrepi ter pravila za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Da bo delo potekalo nemoteno vas prosimo, da učenci, ki niso vozači in ne potrebujejo jutranjega varstva, ne prihajajo v šolo pred 8.10 uro (razen tisti učenci, ki imate pouk 7.30). V šolo pa naj pridejo SAMO ZDRAVI učenci.

Prav tako naj ČIM PREJ po pouku šolo zapustijo (razen učencev, ki so prijavljeni v nujno podaljšano bivanje 1. -.5. razred ali varstvo vozačev).

Zaradi zagotavljanja varnosti tudi v jedilnici, se bodo učenci na KOSILO odpravljali po točno določenem razporedu. Zato se lahko zgodi, da bo odšel učenec na kosilo malo kasneje kot konča s poukom. O uri kosila oziroma odhodu učencev domov, vas bodo obvestile razredničarke (razredna stopnja).

Vsi ŠOLSKI PREVOZI bodo od ponedeljka, 22. 2. 2021, potekali po voznem redu, ki je veljal septembra 2020 (objavljen je na spletni strani šole). To velja tudi za prevoze, ki so bili sedaj prilagojeni za prvo triado.

Učenci morajo pri vstopu v šolo in v skupnih prostorih (garderoba, stranišče, avla, jedilnica) obvezno nositi zaščitno masko. Pouk bo ves čas potekal v matičnih učilnicah, menjajo se samo učitelji. V svojih razredih učenci ne bodo nosili mask. Vsak učenec pa MORA sam poskrbeti za higieno rok, svojega prostora (mizice) in garderobne omarice.

V upanju, da bo za vse učence od 4. do 9. razreda ponovni “prvi” šolski dan čim lepši in da ostanemo v šoli do konca šolskega leta, vas lepo pozdravljamo in se vam zahvaljujemo za sodelovanje.

Lep pozdrav,
mag. Helena Boh

Dostopnost